OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORUZ!!!

GÜNEŞ OTİZM DERNEĞİ EĞİTİM MERKEZİNDEN DUYURU

Eğitim Merkezimizde; Otizmli Çocuklara yönelik yoğunlaştırılmış Bireysel Özel Eğitim, Özel Eğitim Destekli Spor ve Beden Eğitimi ile Müzik Eğitimi, Konuşma Terapistimiz tarafından Dil ve Konuşma Eğitimi verilmektedir.
1- EĞİTİM SİSTEMİ:
Bireysel Özel Eğitim Sistemimiz ; Uygulamalı Davranış Analizi (UDA) temelli GES-Güneş Eğitim Sistemidir.
GES, birebir akademik Özel Eğitim,Erken çocukluk dönemi eğitimi, Spor ve Müzik eğitimi ile Dil-Konuşma ağırlıklı 9 temel programdan oluşmaktadır.
GES sistemi Abant İzzet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç Dr. Ahmet Yıkmış tarafından hazırlanmış ve uygulanmaktadır.

GES (Güneş Eğitim Sistemi) aşağıdaki programlardan oluşmaktadır:
1-Akademik Eğitim programı
2-Beden ve Spor Eğitim programı
3-Müzik ve Oyun Eğitimi programı
4-Drama Eğitim programı
5-Sanat Etkinlikleri Eğitim programı
6-İletişim ve Dil Becerileri programı
7-Temel Yaşam Becerileri programı
8-Aile Eğitim programı
9-Erken Çocukluk Dönemi Eğitim programı

*** ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR.

2- EĞİTİM KADROMUZ:
Eğitim Danışmanı : Yrd. Doç.Dr. Ahmet Yıkmış- Abant İzzet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi
Eğitim Koordinatörü : Müzeyyen Meral
3- GES UYGULAMA ŞEKLİ :
Eğitimler, Çocuğun ölçme ve değerlendirme raporuna göre, bireysel özellikleri dikkate alınarak, eğitim danışmanımız yönetiminde, eğitim koordinatörü, öğretmenler ve aile ile birlikte eğitim planı hazırlanarak, bu plan dahilinde bireysel eğitimler verilmektedir.

***Eğitim Merkezimizde her aileye uygun bir eğitim programımız mevcuttur.
***Hafta sonu programı çalışmalarımız başlamış olup yakın zamanda hafta sonu eğitimlerimiz de başlayacaktır.
***İlerleyen zamanlarda servis hizmeti verilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.
***Siz değerli otizmli çocuk ailelerimizi her Pazar günü kahvaltı davetlerimize ve düzenleyeceğimiz seminer ile etkinliklere her zaman bekleriz. Lütfen Web sitemizdeki etkinlikler bölümünü ve Facebook sayfamızı devamlı takip ediniz, bilgi alınız.
***Derneğimiz KAR AMACI GÜTMEYEN OTİZMLİ ÇOCUK AİLELERİ TARAFINDAN KURULMUŞ BİR dernektir.
***Lütfen bilgi almak için arayınız veya Kurumumu ziyaret ediniz.